Zapraszamy na szkolenie pn.: „Bezpieczeństwo ryb jako produktu spożywczego” - zostały jeszcze wolne miejsca
Stowarzyszenie Lokalna Grupa Rybacka Bielska Kraina zaprasza na szkolenie organizowane w ramach projektu współpracy międzyregionalnej i międzynarodowej w dniu 27-28.06.2013 r. w Baranowie Sandomierskim
Celem szkolenia jest przedstawienie wymogów dotyczących zapewnienia bezpieczeństwa ryb i produktów przetworzonych z ryb wprowadzanych do obrotu, ze szczególnym uwzględnieniem potrzeb osób planujących uruchomienie działalności przetwórczej. Program szkolenia obejmował będzie analizę czynników wpływających na jakość produkcji karpia żywego jak i wyrobów przetworzonych z ryb oraz omówienie wymagań dotyczących bezpieczeństwa i jakości produktów przy uruchamianiu działalności przetwórczej i wprowadzaniu gotowych wyrobów na rynek.
Udział w szkoleniu jest bezpłatny!
Organizatorzy zapewniają dojazd, noclegi i wyżywienie.
Osoby zainteresowane uczestnictwem w szkoleniach prosimy o kontakt z biurem LGR Bielska Kraina telefonicznie pod nr tel. 33/810 57 35 lub osobiście w godzinach pracy biura.
O uczestnictwie w szkoleniach decyduje kolejność zgłoszeń, jednak pierwszeństwo udziału będą mieć podmioty związane z branżą rybacką.
Liczba miejsc ograniczona!